Office 365

Våra konsulter kan hjälpa er med allt från behovsanalys, planering och genomförande av ert byte till Office 365.

Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni bara vill förnya/effektivisera er IT-miljö, så är Office 365 en mycket bra och relativt enkel lösning att implementera och att använda.

Till en låg fast månadskostnad får ni tillgång till senaste Exchange, Sharepoint, Office-programvaror och ”Skype för företag” i molnet via Office 365. Du kan välja helt fritt och bara betala för det du vill använda, och är väldigt lätt att skala upp och ner baserat på behov. Detta gör att det är enormt tidssparande och väldigt ekonomiskt alternativ till att ha en egen serverpark. Du slipper att ha allt från avancerad administration, stora inköpskostnader, krångliga backuper och all annan hantering av din interna IT-miljö.

Vi har konsulter som är certifierade i Office 365 och har genomfört flertalet migreringar och helt nya uppsättningar för alla typer av kunder. DevCores konsulter kan hjälpa till med allt från att utvärdera migreringen, planera och administrera, men även vidareutveckla en redan befintlig Office365-miljö för att se hur den kan bli ännu effektivare.

SharePoint Online

Är du intresserad av att börja använda SharePoint? Kom och arbeta med ett effektivt och intuitivt intranät. Få ordning och reda på era dokument och säkra upp er information med hjälp av SharePoints versionshantering. Arbeta direkt i Office mot era dokument och bibliotek i SharePoint utan att krångla med sökvägar eller extra klick.

DevCores konsulter hjälper er hela vägen från att sätta upp ett första intranät, till att ta fram skräddarsydda lösningar och utbildningar för era användare.

Exchange Online

DevCores konsulter flyttar er e-post antingen från er interna e-postserver eller från er nuvarande e-postleverantör till Exchange Online. Slipp krångel med separata inloggningar för e-post, krångel med att ansluta mobiltelefoner och surfplattor etc, samma login gäller för hela Office 365 och det kan självklart synkroniseras med ert befintliga AD. Ni får tillgång till resursbokingar, webbmail, kalendrar, distributionslistor, grupplådor för e-post och obegränsat antal mailalias för samtliga era domäner.

Allt det man förväntar sig av ett mailsystem, till en vettig prislapp!

Skype för Företag

Kommunicera internt med ett snabbt och enkelt verktyg som direkt integrerar med både ditt mailsystem och din kalender. Allt från videochatt och videokonferenser, intern som extern, det spelar ingen roll. Se kollegornas tillgänglighet i realtid och nå dem – på rekordtid!

Office 365-konsulter

DevCore Drift har flertalet konsulter som är redo att hjälpa er med allt ni behöver inom Office 365.
Migrering, effektivisering eller en allmän översyn, vi löser det!
Vi kan allt från att göra enkla standarduppsättningar till mer avancerade uppsättningar, med eller utan Sharepoint Online och övriga programvaror. Allt för att passa just er!

Vill ni veta mer?

Vi ger gärna mer information och lämnar referenser. Hör av er!

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!