Nyheter

Dela din mustasch-bild på Linkedin och DevCore skänker pengar till Prostatacancerförbundet!

Bilden är från några av förra årets hjältar och deras finfina Movember-mustascher!

 

I år ger DevCore 1000 kr för varje person som går in och like:ar vår Linkedin-sida och även delar med sig av en bild på sig själv med sin Movember-mustasch! Dela den med DevCore och ge oss behörighet att använda oss av bilden på vår Linkedin-sida.

När Movember är över skänker DevCore summan som hunnit kommit in till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet. Vi hoppas nå upp till 50 000 kronor!
 
Nu är Prostatacancerförbundets kampanj Mustaschkampen i full gång! Var med och ge stöd och sprid samtidigt kunskap om Sveriges vanligaste cancersjukdom: prostatacancer.
 
Hoppas att vi snart får se en bild på dig!
 
 
 
 
Kontakat oss på [email protected] eller ring +46 8 24 40 30
 
 
 

Missade du vårt live-webinar? Här kan du se den inspelade versionen!

Tycker du att SharePoint uppfattas som något komplext och krångligt? - Tänk om!


Otroligt mycket har hänt inom och kring SharePoint. Microsoft 365 är produktivitetslösningen som förenklar och effektiviserar er produktivitet och ert samarbete på företaget med fantastiska appar, molntjänster och säkerhet i världsklass.

I denna inspelade version av vårt live-webinar om Sharepoint i Microsoft 365 diskuterar vår VD David med säljare Ben fördelarna med SharePoint och vilken otroligt kraftfull programvara det är. SharePoint är en del av Microsoft 365 där appar som Teams, Outlook, OneDrive med flera ingår.

Har ni Office 365 på ert företag? Använder Microsoft Teams i er organisation? - Då har ni redan tillgång till SharePoint, eftersom det också ingår i Microsoft 365- prenumerationen.

 

 • Varför missar eller ignorerar många företag SharePoint och väljer att köpa andra externa system?
 • Vad ska man tänka på för att få ut det mesta av SharePoint?

 

 

"SharePoint is huge, but it’s also simple!" som David så fint uttrycker det.

DevCore har stor erfarenhet av att implementera SharePoint intranät och flera användbara och smarta lösningar till SharePoint, applikationer som vi har byggt till våra kunder och som vi även själva använder.

Dessa innefattar bl.a. Attestering, Avtalshantering, Frånvarokalender, Diarieföring, Avvikelsehantering, Dokumenthantering, Ärendehantering med flera.

 

Vill ni veta mer om SharePoint?

Vill ni se en demo på ett dokumenthanteringssystem som passar er?

Kontakta oss här eller på [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Hur kan er organisation maximera effektiviteten på ett säkert sätt, under pandemin och i framtiden? DevCore ger nu ett kostnadsfritt webinar på temat!

Under webinaret kommer vi att gå igenom SharePoint intranät och lösningar samt hur ett företag kan maximera effektiviteten samtidigt som medarbetarna är säkra och skyddade.

Vi informerar om smarta lösningar som underlättar för en trygg arbetsplats. När skall medarbetare arbeta hemifrån? När kan de vistas på kontoret? Hur kan en organisation maximera sin effektivitet i dessa tider?

Varmt välkomna den 11/11 kl 16:00 via denna länk: https://my.demio.com/ref/ypsug1ajlDabEvMc

 

 

Visste ni att DevCore har byggt flera smarta lösningar till kunder?
Den senaste var Coronaplaneraren men vi gjorde nyligen även en uppgradering av vår Diariehantering som passar bland annat kommuner och myndigheter.

 

Vi hjälper företag att hitta användbara lösningar som passar just för er organisation.
Kontakta oss gärna! [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Lansering av en femte sajt på Episerver DXP åt ledande nordiskt omsorgsföretag

Nu i veckan lanserade DevCore kundens nya corporate-webb, som blev den femte sajten på företagets Episerver DXP-plattform.

Tidigare låg webbsidan på en Drupal-installation, men nu är den placerad med de andra sajterna och har likadan design. Sajten har ett flertal integrationer till Cision för att hämta börsdata som: börskurser, ägarstruktur, rapporter, pressmeddelanden m.m.

 

Vill ni veta mer om Episerver, Episerver DXP eller Umbraco?
Vilket CMS som passar er organisation bäst?

Kontakta oss gärna på [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Salesforce Certified CPQ Specialist – ett kvitto på DevCores gedigna kunskap inom Salesforce

Samtliga Salesforce-konsulter på DevCore är Salesforce-certifierade och vi jobbar kontinuerligt med att certifiera oss inom olika områden i Salesforce. Ett certifikat fungerar som ett kvitto och bevis på vår stora kunskap och långa erfarenhet inom Salesforce och som Salesforce Partners.

 

Bland dessa cert finner vi bland annat Salesforce Certified CPQ Specialist.

Att vara Salesforce Certified CPQ Specialist (Configure Price Quote) innebär att man innehar ett bevis på erfarenhet och kunskap att implementera Salesforce CPQ. Det betyder att kunna designa, bygga och genomföra quoting flows genom Salesforce CPQ-plattform. Men även att DevCore har förmågan att bygga bundle configurations, sätta upp prisregler och konfigurera s.k. renewals och amendments.

 

Vill du veta hur er organisation kan förbättra användningen av Salesforce? Hör av dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Läs mer om Salesforce och DevCore.

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore lanserar version två av Episerver-site åt Bolag inom medicinteknik

DevCore har nu lanserat version 2 av .com-siten.

DevCore har stått för produktionsledningen och hela bygget av episerver-siten, dessutom ny content. Siten är en ny version av tidigare site men med fräsch kodbas och dark mode som tema.

Vi är experter på Salesforce, Episerver, SharePoint, Umbraco, generell utveckling och drift!

 

Vill ni veta mer?

Kontakta oss gärna på [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Läs mer om uppdrag vi har genomfört här.

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Otroligt viktigt med analys av Salesforce-kunder

DevCore ombeds att göra analyser när Salesforce implementation och anpassningar har gjorts ad-hoc och inte enligt best practice och rekommendationer, inför integration med externt system, inför migrering av data från externt system, inför implementation av Salesforce produkt som t ex Service Cloud, Salesforce CPQ eller Pardot, inför onboarding av ny region/avdelning/bolag i nuvarande Salesforce Org, när ingen tydlig plan för vidareutveckling finns och när Salesforce inte används i sin fulla potential, och när andra externa verktyg som outlook/excel används i stor utsträckning.

Vi föreslår även analyser när kunden inte har en tydlig roadmap/to-do lista, inför ett samarbete där vi är ny leverantör och för att höja ett företags inblick i vad Salesforce erbjuder och kan lösa utan komplexa anpassningar.

 

Vad består då våra analyser av?

Körning med hjälp av färdiga analysverktyg, t ex:

 • Salesforce Optimizer
 • Lightning Readiness Report

Individuella intervjuer med stake holders, power users och system administratörer

Vi håller workshops med avdelnings-representanter och ibland VD

En teknisk analys av organisationen där konsulten går igenom:

 • Databasschema
 • Säljprocesser
 • Leadprocesser
 • Supportprocesser
 • Integrationer
 • Egna anpassningar

Rapport lämnas med förslag på:

 • Hur man ersätter egna anpassningar med redan inbyggda Salesforce-funktioner
 • Användande av standard-objekt som passar bättre för syftet än custom objects
 • Hur rapportering kan effektiviseras efter standardisering/normalisering av implementationen
 • Tips på appar från AppExchange och/eller anpassningar som DevCore brukar göra åt kunder

DevCore är mycket erfarna och kompetenta Salesforce-partners sedan lång tid tillbaka. Vi hjälper er med tips på hur man reducerar kostnader, förbättrar effektiviteten, minskar risken, vi analyserar och automatiserar, för att ni skall kunna använda Salesforce på rätt sätt.

 

Vill ni veta mer om hur ni kan förbättra er användning av Salesforce?

Är ni nyfikna på att veta mer om vad Salesforce och DevCore kan göra för er?

Kontakta oss!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

Smart "Coronaplanerare" skapad för kund direkt i Microsoft Teams SharePoint

DevCore har implementerat en smart planerare åt kund, "Coronaplaneraren" är accessbar direkt i Teams. I planeraren kan kunden i Teams ha full översikt och boka in sig på ett av företagets kontor. Medarbetarna kan där boka in sitt arbete på de olika kontoren, och om max antal platser blir bokat spärras det kontoret för fler bokningar, under de angivna tiderna/datumen.

Det går även att söka på personer och se var medarbetare har bokat in sig och vilket kontor de befinner sig på. Lösningen kan även nås och ses direkt i SharePoint intranät. Lösningen är byggd på DevCore Resurshantering som anpassats till att passa kundens behov och krav.

Lösningen hjälper företag att hålla avstånd och slippa trängsel på arbetsplatsen och/eller kontoret. Planeraren nås direkt i Microsoft Teams eller via SharePoint intranät med översikt och smidig bokning av arbetsplats på företagets kontor. Medarbetarna kan där t.ex. boka in sitt arbete på olika kontor, eller spärras om det blir fullbokat och då arbeta hemifrån. Lösningen kan ändras för att uppfylla behoven som uppstått i er organisation.

 

Vill ni veta mer om smarta lösningar DevCore kan hjälpa ert företag med? Hör av er!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

 

Läs mer om användbara lösningar DevCore byggt...

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png

DevCore utbildar kund i Dynamics 365

DevCore är ute och hjälper bolaget att så effektivt som möjligt gå över till Microsoft Dynamics 365 och utbilda användare i Dynamics 365 samt Dynamics 365 Marketing.

Kunden är nöjd med övergången från befintligt CRM till Dynamics 365 och att det sker så smidigt som möjligt samt utbildningen i det nya systemet. I övergången har DevCore bistått med rensning av befintlig data, mappning av fält, uppsättning av nya användare i Dynamics, återskapa Dashboards till Dynamics, skapa manual på Google Site bl.a.

 

Är ert företag nyfikna på att veta mer om CRM?

Kontakta oss gärna för att få veta mer om vad DevCore kan göra för er

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png