1. Konsulter

Våra konsulter

DevCore hjälper företag med system- och webbutveckling samt allt kring affärssystem, analyser av data, rapportering och webbsidor. 

Kompetensen inom flera olika system gör att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder. Vi har expertkompetens inom Salesforce, Episerver, Umbraco, SharePoint, generell .NET-utveckling och vi är en mycket erfaren och stark partner till alla nämnda bolagen. 

Vill ni veta mer om vad vi kan hjälpa er med?
Vill du jobba hos oss?

Kika in på vårt kontor

David G

David har stor erfarenhet av arbete med webb, CRM och drift sedan långt tillbaka.

Han är VD på DevCore sedan 2006, David har stor business know-how och hjälper våra kunder med strategiska digitala beslut kring webb och intranät.

Han har dessutom enorm erfarenhet av marknadsföring och konverteringsoptimering, samt hur du, som kund, bör tänka i frågor kring din kommunikation – både ur ett tekniskt och affärsmässigt perspektiv.

Vill du ha hjälp med idéer kring er kommunikation eller hur ni ska få till en bra funktion för er kommunikation så är det aldrig fel att ta en kaffe eller ett möte med honom. ☕😊

David är social, glad och kundfokuserad, han sätter alltid kundens behov och lösningar först!

Frånsett ovan har David erfarenhet som ordförande i ledningsgruppen på en yrkeshögskoleutbildning, som VD på Konsultfabriken Skandinavien AB och han är även en fena på... hmm... inte så mycket mer än jobbet. 😁

Peter H

Peter har en civilingenjörsexamen i ryggen och är vår rapportguru. 🤩 Peter har många års erfarenhet och mycket goda kunskaper om all sorts rapportutveckling med primärt fokus på Microsofts Reporting Services. Självklart har han också hög kunskap och erfarenhet i strukturering av data och hantering av databaser. Allt från avancerade T-SQL-procedurer till att bygga databastrukturer. Övriga kunskaper innefattar bland annat webbutveckling (html, Javascript, php, asp) samt generell nätverks- och pc-support.

Peter är expert på och säljansvarig för Watchguard-brandväggar på DevCore.

Peter är väldigt intelligent, social och har lätt att förstå ett problem och hitta lösningar!

Kristian A

Kristian har mycket bred och djup erfarenhet av applikationsutveckling och systemutveckling i Java och C# med många års projekt i ryggen, innefattande allt från webbportaler och affärssystem till mobiltelefoniutveckling. Han har även bra känsla för användarhjälp.

Här på DevCore är han utvecklingschef, vår utvecklings-guru! 💪

Han är både intelligent och ödmjuk, vilket är en bra kombination. 👌

För det mesta sitter Kristian med huvudet i en bok om utveckling, eller på nätet och uppdaterar sina kunskaper, eller med ett par stora hörlurar och programmerar.

Kristian är allmänbildad, han har lätt för skratt samt älskar snowboarding och att paddla kajak.

Annelie G

Annelie har arbetat som ekonomiansvarig och redovisningskonsult sedan 1996. Och på DevCore är hon ekonomichef sedan 2001.

Hon har även stor kunskap av export & import, i branscher såsom larm- och elektronik, handel av tryckeriutrustning m.fl. Annelie är otroligt kompetent. Hon är ansvarsfull, noggrann och van vid att ha många bollar i luften.

Hon är glad och social, hon har kört mycket MC och även åkt på flera husbilssemestrar. Annelie älskar handboll och att följa sonens framfart i ett Stockholms U-lag samt att koppla av med ett glas vin i sin trädgård. 🚐 🤾‍♂️ 🌷🌼🌻

Björn W

Björn har arbetat med systemutveckling inom de vanligaste programmeringsspråken (C#/VB .Net, PHP, Java, Python m.fl) men främst med .Net. De senaste åren har Björn arbetat som Salesforce-konsult och då främst hjälpt till när vanliga Salesforce-administratörs-kunskaper inte räcker till. 

De flesta projekten Björn arbetat i har handlat om effektivisering av affärsprocesser. Björn bor för närvarande i Stockholm  och har gjort det sedan han föddes 1982. Han började arbeta med systemutveckling 2004 och har arbetat med det hos DevCore sedan 2007. Under sin karriär har han även fått beröra en hel del nätverksteknik, server- & domänkonfigurering och databasadministration (t ex MSSQL, MySQL och Cassandra (NOSQL). 

Björn är Certified Force.com Developer (Salesforce).

Core-Kompetens:

Salesforce Force.com

Marcus E

Marcus har många års erfarenhet av arbete med systemutveckling inom C#, PHP och SQL samt primärt med utveckling inom SharePoint-miljö.

Marcus är ingenjör inom systemvetenskap och är bland annat certifierad inom .NET och SharePoint förstås.

Marcus är en empatisk kille som både är social, glad, kundfokuserad och otroligt noggrann. Marcus har lätt att sätta sig in i och lösa olika situationer i olika projekt. Vid sidan av arbetet tycker Marcus om att spela Mud och han gillar även extremsporter (t.ex. SharePoint-utveckling).

Han är värsta superfarsan också! 💪

Marcus B

Marcus har en utbildning inom datavetenskap, är certifierad EPiServer utvecklare och har goda kunskaper inom webb och applikationsutveckling i .NET. Marcus har utvecklat programvara för Pokerföretag (betallösning, säkerhet, webb, rapportering, mm) och har även arbetat mycket med klientlösningar för telefonibolag med bl.a. integrationer mot samt utveckling av webservices.

Marcus är en uppskattad och effektiv konsult som har stor förståelse för kunders problem och lösningar.

Henrik H

Henrik har studerat 3,5 år systemutveckling och databasutveckling. Han har tidigare jobbat med både support och försäljning av hårdvara och har erfarenhet inom webutveckling i bland annat PHP/MySQL.

Henrik är Certifierad i Microsoft Small business Server och är en mycket social och uppskattad konsult inom främst nätverk och PC-support vilket är något han brinner för även privat.

Tiden mellan arbete och lek med datorer ägnar Henrik helst åt klättring eller innebandy

Patrik S

Patrik är utbildad ingenjör inom datateknik med inriktning på systemutveckling inom .NET. Intresset för programmering startade vid 13 års ålder då internet var en ny häftig grej.

Han har sedan starten på DevCore arbetat med allt ifrån open-source CMS som Concrete5 i PHP till rapportutveckling i SQL Server med Reporting Services. Primära området är SharePoint och Microsoft 365 där Patrik haft en roll redan från start där fokus senaste åren legat på apputveckling i React.

Patrik är Certifierad inom .NET utveckling och SharePoint och innehar bland annat MCSD App Builder.
 

Utöver sitt superintresse i programmering så har Patrik ett stort musikintresse, han har turnerat med Beastie Boys och är grym på att laga mat. 🎵 🍴🍵🥘🥧

Markus J

Markus är utbildad programvarutekniker vid Blekinge Tekniska Högskola. Han hann även med en utbytestermin i Holland där han läste ytterligare kurser inom mjukvaruutveckling och projektledning.

Markus har lång erfarenhet utav att jobba med olika CMS, framförallt Episerver. Han har även stort fokus på UX och koncept för webben.

Markus är certifierad inom .NET och Episerver.

Vid sidan av arbetet spelar Markus innebandy och går gärna ut på stans hetaste restauranger.

Per L

Per har utbildning i både medieteknik och systemutveckling bakom sig. Han har erfarenhet av applikations- och webbutveckling och har jobbat både med front- och backendutveckling på flertalet olika system och plattformar.

Per är certifierad inom Episerver, .NET och HTML5/CSS3/Javascript.

Förutom webbutveckling brinner Per även för webbanalys, och sitter gärna med kunder och hjälper dem att konfigurera, tolka och presentera webbplatsdata och statistik. Per har kunskap inom Google Analytics, Tag Mangager och Data Studio.

När Per inte jobbar lägger han gärna tid på att lära sig nya spännande tekniker, träna, lyssna på musik och träffa vänner. Han har även ett stort engagemang för volontärsarbete av olika slag, och hjälper gärna idella organisationer med deras webb.

Alexander W

Alexander har en utbildning i Applikationsutveckling inom .Net och har mångårig erfarenhet av Episerver- och Umbracoutveckling och behärskar både frontend- och backendutveckling.

Han är en trevlig och avslappnad kille som är lätt att arbeta med och gör sitt yttersta för att förstå kundens behov och leverera ett så bra resultat som möjligt.

Alexander är certifierad Episerverutvecklare samt Microsoft Certified Solutions Developers (certifierad i HTML5/CSS3/Javascript, MVC och Azure/Web services).

På fritiden så umgås Alexander gärna med familj och vänner. Hans intressen är musik och resor och han tar varje tillfälle han får att resa iväg och upptäcka nya platser.

Alexander L

Alexander har studerat till ingenjör i Uppsala. Där läste han mycket statistik och olika IT-kurser. Under sin utbildning programmerade han mest i Java och Python men har nu börjat skola om sig till .Net.

Han har ett stort teknik- & webintresse och tycker om att lära sig nya saker, rätt snabb på det också.

Alexander har även jobbat som skidlärare i alperna och är på ständig jakt efter den perfekta hamburgaren.

Petter N

Petter är utbildad civilingenjör inom Elektroteknik från KTH med inrikting på informations- och projektstyrning. Han har en bakgrund som utvecklare men har arbetat som projektledare inom IT de senaste 10 åren. Projekten har bland annat innefattat utveckling inom Episerver, Sharepoint, Salesforce och Java, samt implementering av monitorering mha SPLUNK, OP5 & Apica. 

Petter är Foundation och Practitioner certifierad inom PRINCE2, Scrum master certifierad, samt har en IPMA-B certifiering som Senior projektledare. 

Petter är en trevlig och strukturerad person som fungerar väl både som verksamhetsprojektledare och som IT-projektledare/team lead. 

Det mesta av fritiden spenderas med familjen, men den tid som blir över ägnas gärna åt fotboll, vilket han både spelar själv och älskar att titta på.

Daniel T

Daniel började jobba inom IT-branschen som C++ utvecklare år 2000 på Datarutin där han bygdde medlemssystemet Melos. 2005 gick han över till webbutveckling med .Net som plattform. Under ett år jobbade han som technical writer på Episerver, men gick sedan över till webteamet där han byggde och underhöll deras marknadssite och utvecklarcommunity.

Daniel gillar kod, kommunikation och motorcyklar och har med åren motvilligt insett att han också gillar att arbeta med javaskript.

Linus E

Linus är en bred utvecklare inom framförallt web med erfarenhet av både front- och backendutveckling. Han har en förkärlek till öppen källkod och säkerhet, och sitter lika gärna med Javascript som C# eller PHP.

Linus är lättlärd och ständigt på jakt efter ny teknologi och lösningar att experimentera med.

Utanför jobbet är det ofta spel, musik och att umgås med vännerna som lockar.

Ayman E

Exilnorrlännig från Luleå som bor i Stockholm sedan år 2007. I bagaget har Ayman Teknologie Magisterexamen med huvudämne datateknik och har över åtta års erfarenhet som IT-konsult inom webbutveckling primärt med Episerver. Han har rört sig i flera delar av utvecklingsprocessen, från utveckling till projektstyrning och förvaltningsledning. Ayman har även haft personalansvar som team lead för ett tiotal medarbetare.

På fritiden har Ayman flera aktiviteter för sig som gymträning, matlagning, bakning och umgänge med vänner. Det blir även en hel del filmer och serier. Musik är ett stort intresse, då han njuter av musikaliska verk i alla stilar och former och skapar även egna musikaliska verk.

Alina L

Alina har arbetat med försäljning, teknisk support, kommunikation, bokföring och administration bl.a. Alina är produktionsledare och webbredaktör på DevCore. Hon arbetar också med administration, personalfrågor, tar hand om kontoret och stöttar företagsledningen.

På sin fritid gillar hon att umgås med vänner och familj, röra på sig, gosa med hundar, lyssna på musik, dansa och resa.

Jonas N

Kommer ursprungligen från Småland och har sedan tonåren alltid haft ett intresse för programmering och började 2010 en 2-årig utbildning på Nackademin. Efter avslutad första lia blev Jonas erbjuden en anställning och började arbeta med EpiServer utveckling.

Efter att ha arbetat ett tag med EpiServer så fick Jonas möjligheten att börja arbeta även med SharePoint och har sedan dess arbetat blandat i förvaltning med både SharePoint och EpiServer.

På fritiden spenderar Jonas även där en hel del tid vid datorn med olika spel. frånsett spel så har jonas ett torp på landet. Så sitter han inte vid datorn är risken stor att man hittar honom någonstans i Nyköpingsskogarna istället.

Kalle D

Kalle började sin IT-karriär som webbutvecklare i Stockholm i början av 2000-talet. Därefter har han under en lång tid drivit en mindre digital design- och utvecklingsbyrå med ansvar för leveranser, förvaltning och personal. Företaget utvecklade affärs- och krishanteringssystem, publiceringsverktyg till flera olika branscher. Han har också hjälpt startup-företag med tekniska- och innovativa lösningar och strategier.

På DevCore arbetar han som gränssnittsutvecklare och designer och brinner lite extra för användarbarhet.

Kalle gillar idrott, natur och spendera tid med familj och vänner.
Kalle har ett gott öga för design, speciellt gränssnittsdesign och användarvänlighet.
Han gillar enkla, rena, tydliga och färgsprakande saker.

Simon E

Simon började sin karriär med en utbildning i .NET och EpiServer CMS. Han behärskar både front-och backend men väljer helst backend om möjligheten finns. På senare dar har Simon sadlat om till Salesforce utveckling och det är även där den största fokusen ligger. Han storstrivs i Salesforce och ser fram emot att forstätta med det.

Innehar certifierad i både EpiServer och Salesforce utveckling.

Simon har ett generellt teknik- och träningsintresse och på sin fritid diskuterar han gärna diverse krypto-valutor och hur man skulpterar en perfekt biceps.

Core-Kompetens:

Episerver Salesforce

David M

David har erfarenhet av både utveckling och design. Både jobb på grafisk byrå och IT-utbildning har givit och ökat kompetens inom båda grenarna. Han har jobbat främst med Wordpress och mängder av mjukvara från Adobe.

David föredrar när det är enkelt men inte simpelt. Det minimala får gärna accentueras av tydliga färger och han har en förkärlek till typsnitt.

På fritiden blir det ofta rollspel, serier och umgås med vänner.

Core-Kompetens:

CMS WordPress PHP Design

Johan S

Johan är säljansvarig på DevCore. Han jagar nya affärer, håller i presentationer och hjälper kunder med att hitta bästa lösningen för just deras verksamhet. Han arbetar med administration, offerter och avtal.

På fritiden är det fiske, innebandy, fotboll och rom och cigarr som gäller.

Fredrik E

Fredrik har en 2-årig utbildning som Front-end utvecklare i bagaget och efter hans examen har han hunnit med att bygga ett flertal webbsidor i Wordpress och i React JS med Redux samt en app byggd i React Native.

Han har kunskaper inom HTML/CSS, Javascript, Jquery, React, Redux, PHP, Wordpress och Codeigniter. Ambitionen är att alltid lära sig mer.

Carl E

Carl har en examen i systemvetenskap och har även bakgrund som säljare och försäljningschef. Tidigare har Carl varit VD för en digitalbyrå med fokus på webb- och apputveckling, SEO, marknadsföring och konceptutveckling.

Carl har stor erfarenhet av projektledning, kravställning och dokumentation.

Utanför arbetet är Carl intresserad av friluftsliv, segling, musik och fotografering.  

Axel H

Axel har studerat till civilingenjör datateknik i Luleå och har erfarenhet med UNIX/Linux system.

En härlig och go kille som alltid vill lära sig om ny teknik som kommit ut på marknaden. Allt ifrån nya AI-lösningar till självstyrande raketer.

Han har ett stort intresse för gym, matlagning och teknik i allmänhet.

På DevCore arbetar Axel med SalesForce.

Core-Kompetens:

Salesforce Linux/Unix

Emil O

Emil har läst det Datavetenskapliga programmet vid Mälardalens Högskola.

I utbildningen använde Emil sig mest av .NET men fick också prova på många andra områden inom programmering och tillhörande områden. Utbildningen var väldigt tekniskt och det passade honom perfekt. Han har och har alltid haft ett stort intresse för IT och har därmed också en stor datorvana.

På DevCore jobbar Emil med Episerver.

På fritiden gillar Emil att äta gott med nära och kära(gärna asiatiskt), klättrar gärna med dom också och så har musik alltid varit ett stort intresse. Spelandet av diverse olika TV- och dator-spel ska man inte glömma heller.

Joakim J

Joakim har studerat User Experience i Uppsala och läst en mängd olika IT kurser. Han har programmerat mest i C# och Javascript men har nu också skolat om sig till Salesforce utvecklare.
Joakim har ett stort intresse för teknik och problemlösning och tycker om att lära sig nya saker. Han har tidigare arbetat med nätverk och kundtjänst och har lärt sig att snabbt sätta sig in i komplexa lösningar och arbeta kundnära för att ta fram väl fungerande lösningar på olika typer av problem.

Joakim L

Joakim L har en examen i systemvetenskap med inriktning mot datorspelsutveckling. Ifrån utbildningen fick han bl.a. erfarenhet inom programmering (Java, C++ och C#) och UX/UI-design.

Han är en glad teknikälskare och en hängiven problemlösare, som alltid strävar efter att hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt. Hos DevCore arbetar Joakim som utvecklare och admin inom Salesforce.

På fritiden tycker Joakim om att snickra på egna spel och appar, spela spel och brädspel, lira badminton och äta god mat.

Core-Kompetens:

Salesforce Java

Pardis G

Pardis har tidigare erfarenhet inom privatmarknadsekonomi, affärsstöd och grundläggande C# utveckling och cloudtjänster inom Microsoft Azure.

Efter avklarade universitetsstudier inom Nationalekonomi och Statistik och några års arbetserfarenhet valde hon att omskola sig för att få en omfattande teknisk grund genom en accelerated learning utbildning inom C# programmering. Därefter arbetade hon i ett integrationsteam på ett större IT-leverantörsbolag med fokus på migreringen till Azures molntjänster.

Nu vill hon kombinera sin erfarenhet inom teknik och affär och kommer att gå in i rollen som Salesforce Admin på Devcore. Pardis har intresse av digital transformation och ser egenskaper för innovation som en avgörande faktor för att driva kundnytta i framtiden.

Core-Kompetens:

C# Salesforce Azure

Emelie P

Emelie har studerat grafisk design och webbutveckling på Högskolan i Jönköping. Hon har kunskaper inom HTML/CSS, Javascript, Adobe CC och UI/UX. Emelie är en kreativ stjärna med teknisk kunskap som brinner för design och användbarhet. På DevCore arbetar hon som UX designer.

Core-Kompetens:

HTML CSS Design UX

Trolle S

Trolle har en 5-årig utbildning inom Industriell Ekonomi och Datateknik, vilket resulterar i kompetens både inom management, affärsprocesser och supply chain management, men även inom teknisk mjukvaruutveckling.

Trolle har tidigare erfarenhet inom utveckling av front-end och businesslogik med b.la. Javascript, React, HTML och CSS.

Trolle har ett brinnande intresse för musik, spelar gärna gitarr på fritiden, och har tidigare jobbat som fotomodell och byggarbetare.

Julie E

Julie är certad Salesforce-admin, som alltid utökar sin kunskap inom Salesforce och förbättrar sin kompetens inom utveckling.

Hon har en examen i affärs- och marknadsföring, som hon beslutade att komplettera med vissa utvecklingsfärdigheter genom en kurs i programmering.

Hon älskar att resa och åka på äventyr. Hon har även bott i Australien i fem år.

Christoffer A

Christoffer har en Data- och Systemvetenskaps-utbildning på Stockholms Universitet i ryggen, med inriktning datorspelsutveckling. Han främst erfarenhet av programmering inom Java, C# och C++. Här på Devcore arbetar han i Salesforce-teamet som utvecklare.

Christoffer har även erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Han har ett stort sportintresse, där fotboll är den sporten som tar mest fokus. På fritiden umgås han gärna med vänner och spelar spel i alla möjliga former. Han har ett stort intresse för teknik och problemlösning, han bygger spel och appar som hobbyprojekt.

Andreas E

Andreas är Salesforceutvecklare med en Systemvetarexamen från Uppsala Universitet och har även studerat extra programmeringskurser inom .NET på en utbytestermin i Thailand.

Han är certifierad Salesforceadmin- och utvecklare. Han är van vid mycket ansvar och har drivit projekt själv där han med god framgång implementerat Salesforce från start till mål. Han har även erfarenhet som utvecklare och administrator på ett flertal större organisationer. På fritiden gillar han att träna, spela racketsporter och spela spel.

Carl N

Carl har en sytemvetenskapsutbildning ifrån Uppsala universitet och arbetar hos DevCore som Salesforce-utvecklare.

Han trivs i gränslandet mellan utvecklingen och verksamheten och är certifierad Salesforce Admin, Salesforce Developer och Service Cloud-konsult.

Han har tidigare varit drivande i nyimplementationer av Service Cloud där han stått både för kravställning och utvekcling samt utbildning av administratörer och superusers.

 

På fritiden spenderar Carl sin tid på att gå på konserter, leta nya drinkställen och att träna, där squash är ett nyfunnet intresse.

John A

John har bred erfarenhet av IT-support och felsökning på windows, MacOS, IOS och Android. Han har även erfarenhet av klient och applikationshantering med olika MDM-system för windows och MacOS.

John har en positiv attityd och gillar att hjälpa till och lära sig nytt!

När han inte är på jobbet spenderar han sin tid antingen på gymmet eller med sin hund ute i skogen.

Linda L

Linda har en bred erfarenhet inom utveckling från sina studier i Medieteknik och Systemutveckling.

Hon har kunskaper i både frontend och backendutveckling och har ett brinnande intresse för programmering. 

 

Linda är en glad och social person som har lätt till skratt.

Hon hänger gärna på härliga restauranger i stan men älskar också att vara ute i naturen.

Ben C

Ben har en djup och bred erfarenhet av komplex, värdedriven B2B-försäljning i kombination med kunskap om många olika IT-leverantörer, tekniker och system.

Hans expertis är att bygga datadrivna affärsfall som bevisar värdet av både produkter och projekt.

Hampus T

Hampus har studerat Systemvetenskap vid Örebro Universitet, under tiden där låg fokus mestadels på C# och .NET. På DevCore är han en fena på backend och har strukturerat upp vårt interna tidrapporteringssystem bland annat.

Vid sidan av arbetet har Hampus ett stort sportintresse och spenderar mer än gärna tid på gymmet och att umgås med familj och vänner.

Tid utöver detta spenderas ofta genom att titta på bland annat fotboll och diverse kampsporter, både på TV och live.

Hampus har tidigare i livet arbetat som hantverkare, markanläggare och larmtekniker.

Core-Kompetens:

.NET C# Utveckling HTML5

Ludwig R

Ludwig har en examen i datavetenskap ifrån vilken han tagit med sig erfarenheter inom programmering och problemlösning. Här på Devcore jobbar han som utvecklare i Salesforce-teamet.

Hans stora intressen är programmering, växter och squash. Språk som han gillar att programmera i på fritiden är C, Java och Python.