WordPress

WordPress är idag världens mest använda CMS-system. De största fördelarna med WordPress är att det är mycket lättanvänt men har samtidigt i princip oändliga påbyggnadsmöjligheter med dess goda tema- och pluginstöd.

WordPress passar både den som vill ha en enkel blogg såväl som nyhetsredaktionen. WordPress är ett av de mest kända öppna källkodsprojekten med ett stort community av utvecklare och användare.

Med befintliga WordPress-appar för Android, iPhone och Windows Phone kan du hantera och publicera nyheter direkt från mobilen och surfplattan.

WordPress och sökmotoroptimering

Med rätt tema är WordPress mycket sökmotorvänligt. Som standard används så kallade ”pretty URL:s” där sidrubrikerna ligger i länkarna och du som administratör kan när som helst enkelt ändra nyckelord och metataggar för sajten.

DevCores konsulter och WordPress

Vi har utvecklat ett flertal sajter med WordPress och har flera konsulter med erfarenhet av utveckling av teman och pluginmoduler mot WordPress och avancerad utveckling i PHP (vilket WordPress bygger på). Vi hjälper dig hela vägen från att komma igång till att lyfta er sajt till nästa nivå eller uppgradera genom att bygga in e-handelsstöd och göra integrationer med era andra IT-system ifrån WordPress.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!