SuperOffice som CRM

SuperOffice är ett av de största CRM systemen i Europa och erbjuder både installeringsbar mjukvara samt lösningar på webbserver eller molnet. Systemet har utvecklats sedan 1989.

SuperOffice CRM riktar in sig på att förbättra användarens produktivitet inom försäljning, marknadsföring och kundservice. Integrering med t.ex. Officepaketet och Exchange gör att en massa extra jobb med att flytta data mellan system elimineras.

Länge har SuperOffice bara erbjudits som installeringsbar mjukvara men fr.o.m. den senaste versionen finns den nu också som molnbaserad lösning. 
SuperOffice erbjuder också ett mobilformat på lösningen med deras app Pocket CRM. Den 9 mars utsågs den till en av de 20 främsta apparna av Initiative Mittelstand i Tyskland.

Då SuperOffice har en stark lokal förankring i Sverige är svenska företag väl omhändertagna. Snabb och anpassad kundsupport är en viktig ingrediens i en lyckad implementering.

SuperOffice API gör det lätt för utvecklare att bygga nya tillämpningar och integrationer. Som administratör kan man också lägga in genvägar till andra program/webbsajter som skickar med data från SuperOffice till programmet/webbsajten när någon klickar på knappen/länken. Detta innebär att man inte behöver vara avancerad utvecklare för att skapa integrationer mellan andra system och SuperOffice. 

Det finns såklart också redan utvecklade tredjeparts integrationer med andra kända system att tillgå.

SuperOffice är ett starkt verktyg för underhåll av kundstock, prospektlistor och leads. Det tillhandahåller också verktyg för utskick och kampanjer. Då det är säljinriktat är det perfekt för er med höga krav på effektiv marknadsbearbetning och strömlinjeformade säljprocesser.

Devcore och SuperOffice

DevCore har inte bara gjort många lyckade implementeringar av SuperOffice utan även utvecklat och förvaltat integrationer mot andra system. Med god inblick i systemet, en lång historia som partner och duktiga konsulter är vi det självklara valet när Ni valt SuperOffice som CRM. Men även för er som inte riktigt har bestämt er än för hur ni ska förbättra er sälj- & marknadsavdelning eller/och kundtjänst.

DevCore har som konsulter bland annat hjälpt kunder med

  • Skapa skräddarsydda moduler för PDF-generering, faxplugin, integrationer och byggt ut SuperOffices kategorisystem för projekt med en integreration.
  • Skapa en integration mellan SuperOffice och Hummingbird.
  • Förbättra och fixa buggar i integration mellan SuperOffice och Apsis.
  • Installera Exchange-integration från Infobridge på befintlig SuperOffice installation.
  • Uppgraderingar och nyinstalleringar av SuperOffice.

Vi hjälper dig gärna!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!