Salesforce

DevCore är Salesforce Partner med över 10 års erfarenhet. Våra konsulter är ständigt involverade i olika Salesforce-projekt, alla Salesforce-konsulter på DevCore är Salesforce-certifierade.

Salesforce_Partner_Badge_Since_2011_Trnsp_Hrzntl_RGB (1).png

Salesforce är världens största CRM-system med över 150 000 kunder eller till och med mer än 4 miljoner användare. Systemet hanterar allt från försäljning till support och intern kommunikation på företaget.

Salesforce är helt molnbaserat system vilket innebär att ingen separat mjukvara behövs och all information finns tillgänglig på Salesforces servrar. Detta innebär att inget underhåll av servrar eller uppgradering av programvara krävs.

Nya kunder och sälj läggs upp på ett smidigt sätt och all data finns alltid tillgänglig i molnet. Möjligheten att i Salesforce koppla kunder, serviceärenden, produkter, leads mm är i princip unikt på marknaden och fungerar sölöst mellan de olika modulerna.

Salesforce är en kraftfull plattform

För kundservice och support finns möjlighet att lägga upp en kundportal för självservice genom servicecloud och communities, integration med sociala medier som Facebook och Twitter och mycket mer. Det finns även funktionalitet för att göra massutskick samt att skicka ut epost till berörd person vid vissa händelser. Salesforce är mycket anpassningsbart och egna lösningar och modifikationer kan byggas via plattformen Force.com. Via funktionen Chatter möjliggörs på ett enkelt sätt kommunikation inom organisationen, Pardot möjliggör marketing automation och Salesforce som CMS möjliggör att du kan använda kraften i salesforce för att binda samman hela din verksamhet i ett och samma verktyg. Salesforce kopplas också ihop med Power BI via connectors. Det finns även självklart möjlighet att ansluta till Salesforce via dess iPhone- och Androidklienter samt integration med Outlook och Gmail.

Via portalen AppExchange kan tredjepartsapplikationer som utökar funktionaliteten i Salesforce köpas till.

DevCore är en av Sveriges största Salesforce Partners

DevCore arbetar med implementation, utveckling samt förvaltning av Salesforce åt både små och medelstora företag men även storbolag, allt beror på hur ni som kunder vill arbeta med era konsulter, vill ni att er Salesforce-partner ska ha lokal närvaro och kunna vara på plats men utan att nödvändigtvis ha konsulter på heltid år ut och år in - då är vi partnern för er!  Vi har ett Salesforceteam med certifierade projektledare, administratörer och utvecklare som gör det möjligt för oss att ta ett helhetsansvar för ert Salesforceprojekt. Vi har naturligvis även möjlighet och erfarenhet av att revidera er nuvarande lösning eller process för att hitta förbättringspotential.

DevCore är experter på Salesforce och kan hjälpa till med

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!