Salesforce Partner

DevCore är en Salesforce partner som har 20 års erfarenhet av CRM-system och mer än 10 års erfarenhet av Salesforce.

DevCore gjorde sitt första Salesforceuppdrag så tidigt som 2007 och har varit partner till Salesforce sedan 2012.

DevCore har för nävarande cirka 20 personer som är involverade i vårt Salesforceteam och har mycket seniora konsulter. 

Sex anledningar till att DevCore är en bra Salesforce-partner till er

 1. Enbart svenskaspråkiga konsulter som arbetar på plats hos kund och från vårt kontor som är placerat centralt i Stockholm. 
 2. Vårt fokus är inte stora bolag utan vi är experter på att hjälpa medelstora bolag som behöver hjälp deltid eller för projektleveranser. Detta gör vi för att kontinuerligt, även efter en projektleverans, kunna se till att våra kunder är nöjda med valet av partner och salesforce som plattform samt kunna assistera med vidareutveckling av systemet.
 3. Eftersom att vi jobbar med kunder från flera olika brancher har vi en bra förståelse för olika industrier och hur man anpasar Salesforce så att ni som kund ska kunna få ut så mycket affärsvärde som möjligt av platformen.
 4. Devcore är en mycket stabil organisation med erfarenheter inte bara av Salesforce Salescloud, Salesforce Servicecloud, Communities, CPQ, Pardot , Apex och Force.com utan även mycket stor erfarenhet av integrationer med andra system. Vi har även konsulter som experter på flera andra områden.
 5. Vi är ett mindre bolag med 45+ anställda och förutom att vi är partners med Salesforce har vi även partnerskap med Episerver, Microsoft (Sharepoint och generellt .net) samt Umbraco.
 6. Vi växer hela tiden inom Salesforce och har bevisat att vi är en partner till både Salesforce och våra kunder att räkna med. 
 7. Frånsett ovan är vi dessutom förbannat trevliga också. :)

Våra konsulter har bland annat certifieringar inom

 • Salesforce Certified Platform App Builder
 • Salesforce Certified Platform Developer I
 • Salesforce Certified Platform Developer II
 • Salesforce Certified Administrator
 • Salesforce Certified Advanced Administrator

Vi har en lång erfarenhet av CRM-system

DevCore har konsulter som jobbat med CRM-system sedan början av 2000- talet, konsulter som byggt egna crmsystem och erfarenhet av bland annat Siebel, Microsoft CRM, Superoffice, Salesmaker, Kontakt, SugarCRM mm. Detta leder till att vi har mycket hög förståelse för vad som ska förväntas av ett crm-system och vi har kommit fram till att Salesforce är marknadsledande inom sitt område.

Vi hjälper dig gärna!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!