Salesforce Pardot

Ett B2B Marketing Automation-verktyg som effektiviserar marknadsföringen och kampanjer i företaget, genom att fånga upp de kvalificierade kunderna som är redo. Pardot ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle och följer alltid upp resultat för bästa framgång.

Pardot är det självklara valet för Salesforce-kunder som letar efter ett komplett B2B Marketing Automation-verktyg. Dels för den robusta integrationen med Salesforce, det rimliga priset som gör verktyget tillgängligt för en bred krets av organisationer samt sin enkelhet vilket gör det till ett okomplicerat system att lära för nya användare. Pardot består av en mängd olika automatiseringsverktyg som exempelvis Automation Rules, Completion Actions samt Engagement Programs, vilka samtliga bidrar till en ökad effektivitet samt säkerställer att kommunikationen med potentiella kunder sker vid rätt tidpunkt. Fördelar vi kan se hos våra kunder är en förbättrad intregration mellan sälj och marknadsavdelningen, då Pardot skapar ett flöde mellan de två avdelningarna vilket i sig minskar risken för att kunder faller mellan stolarna eller att kommunikation sker vid fel tillfälle i leads/säljprocessen. Integrationen mellan Pardot och Salesforce gör det även möjligt att följa upp resultaten genom snygga dashboards, som bland annat visar vilka kampanjer eller typer av aktiviteter som kan anses som mest lyckade.

Effektiviserar företagets marknadsföring

Salesforce Pardot bidrar till en ökning av Marketing ROI med 34% samt en effektivitet gällande kampanjer med 37%. Att företagets säljare endast kontaktar potentiella kunder som är kvalificerade och redo för köp skapar en högre effektivitet, samtidigt som det ökar antalet stängda affärer, vilket i sin tur bidrar till ett ökat ROI.

DevCore är experter på Salesforce

DevCore är experter på Salesforce Pardot och erbjuder konsulter för Pardot-implementationer, vägledning under hela processen samt förvaltning. Om ni är nyfikna på hur ni kan dra nytta av Pardot i er organisation, bör ni höra av er till oss.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!