Salesforce Communities

Med Salesforce Community Cloud öppnas möjligheten till att snabbt skapa personaliserade webbsidor, portaler och forum som ger dina kunder en modern digital upplevelse. Communities tar er affär närmre era partners och kunder och låter er bygga en djupare relation baserad på snabb och smidig kommunikation.

Communities är en del av Salesforceplattformen vilket innebär att Communities är naturligt integrerat med Salesforce Sales- och Service Cloud vilket ger direkt tillgång till alla de affärsprocesser och den data som finns i en redan existerande Salesforce-instans. Detta gör att det går snabb att bygga en lösning som fyller era behov och kan generera värde till er verksamhet.

Salesforce uppskattar att kundnöjdheten är 45% högre för företag som tillhandahåller en personaliserad digital upplevelse till sina kunder.

Möjligheterna är många med portaler för självbetjäning, support och för partners med mera

Med communities kan ni snabbt bygga en självbetjäningsportal fylld med den information som era kunder behöver för att själva kunna lösa sina problem, så att era kundtjänstmedarbetare kan fokusera på att göra det de gör bäst, hantera de viktigaste frågorna.

Skapa en supportportal där kunder kan skapa, följa upp och kommunicera kring aktiva ärenden för att minska mängen inkommande mail och samtal vilket i sin tur leder till minskade kostnader och ökad kundnöjdhet.

Bygg en partnerportal som ger snabb och smidig tillgång till all den infomration som era partners behöver för att bedriva sin verksamhet vilket ökar er försäljning och sparar era partners tid. Låt era partners att själva jobba med sina affärer när det passar dem bäst och bygg på så sätt ett djupare och effektivare samarbete.

Låt era kunder att via mobilen själva administerara beställningar, förfrågningar eller sitt kundkonto genom att bygga en kundsida som är integrerad till ert Sales Cloud.

DevCore och Salesforce Community Cloud

Vi på DevCore är experter på Salesforce och vi hjälper gärna till med att skapa en community-upplevelse som för er samt era kunder och partners närmare varandra.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!