Microsoft Dynamics 365 CRM

Med mjukvarujätten Microsoft i ryggen tar nu Dynamics 365 ett jättekliv fram och vinner nya marknadsandelar.

Oavsett om man redan använder Microsoftprodukter eller inte är Microsoft Dynamics 365 CRM ett klokt val. Lågt pris jämfört med de största konkurrenterna och stor flexibilitet gör det till en vinnarkandidat i kampen om CRM tronen. Med ett av de tydligaste mest igenkännliga användargränssitten visar Microsoft återigen var skåpet ska stå. Dynamics 365 känns både lättanvänt, snabbt, flexibelt men framför allt Kraftfullt. Integreringsmöjligheterna är enastående då det uppträder nästan hopsytt med Office-paketet.

Oavsett om du väljer den molnbaserade lösningen eller inte får du med ett tillägg till Outlook som gör att Dynamics 365 används från själva Outlook applikationen. Oumbärligt för den som sitter mycket med just Outlook.

Integreringsmöjlighet finns även till andra produkter som t.ex. SharePoint
Sammanfattat så erbjuder Dynamics 365 minst lika mycket som konkurrenterna plus dess extremt långa erfarenhet i branschen och oöverträffliga integrationsmöjligheter.

DevCore och Microsoft Dynamics 365

Som gammal partner till Microsoft och med både tekniker och utvecklare som har vana av CRM är DevCore ett utmärkt val när ni vill installera eller bygga ut ert Microsoft CRM. DevCore har valt Microsoft CRM som sälj- & marknadsbearbetningsverktyg och har byggt integrationer med bland annat Sharepoint.

 

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!