Utveckling och drift på deltid

Kompetensen från ett helt företag utan behovet av flera konsulter.

Utveckling inom webb och olika system

Vi arbetar inom webbutveckling, systemutveckling och drift. DevCore har valt att arbeta som konsulter på deltid och i projektform. I det fall att en kund behöver heltidshjälp eller flera resurser så ser vi till att bemanna uppdraget så att vi delar det mellan flera konsulter, då kan kunden räkna med att minst en konsult finns kvar, för att kunna hjälpa till även efter ett avslutat projekt.

Vi har flera kunder där vi arbetar som utvecklare på deltid för att kontinuerligt drifta samt vidareutveckla applikationer, webb och system och vi tycker att det är jättekul att få arbeta med kunder under en längre tid och inte bara i korta projekt.

När vi arbetar som konsulter inom webbutveckling eller drift på deltid, hos våra kunder leder det till att våra kunder får kompetensen från ett helt företag utan att behöva ha flera konsulter eller anställda på plats.

Vi fungerar som företagets extrahjälp eller enda hjälp i de fall där företag behöver mycket olika kompetenser men kanske inte har behov av en heltidskonsult, en heltidsanställd eller när företag har behov av en långsiktig partner och önskar fortsätta arbeta med samma konsulter under en längre tid.

Hos våra kunder arbetar vi 1-5 dagar i veckan, inom utveckling och drift, på plats deltid eller på distans. Enligt kundens behov, kan vi även dela konsultarbetet på flera personer eller en person t.ex. 

Vi arbetar som konsulter och utvecklare inom

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!