Intranät i SharePoint

SharePoint som intranät är ett enkelt och effektivt sätt för ett företag att hantera interna dokument, nyheter, rapporter, tävlingar, ärenden, avvikelser, skaderapportering, kalendrar, rumsbokningar, kontaktlistor och mycket annat.

SharePoint är en portal till er organisations alla andra system

SharePoint är enkelt att använda som en portal till dina andra system så att du får in säljrapporter, aktiekurser eller annat direkt in i Sharepoint via WebParts.

DevCore levererar kvalitativa och snygga intranät i SharePoint från Microsoft antingen anpassade efter kundens specifika design för intranätet eller enligt hemsidans design.

SharePoint intranät lämpar sig utmärkt för intern kommunikation och kan anpassas i det oändliga, som ett exempel kan de anställda ha personliga startsidor med rss-feeds, twitter länkar , interna bloggar , nyheter etc.

Det är lätt att dela och arbeta med dokument i SharePoint , skapa listor med dokumenten enligt specifika premisser och att rättighetsstyra sharepoints intranät baserat på Active Directory.

SharePoint är integrerat med Microsoft Office och Outlook, vilket gör att du kan överföra filer till systemet med drag and drop och att du till exempel kan ställa in så att du ser intranätets kontaktlistor, gemensamma kalendrar och dokument i Outlook.

SharePoint är en del av Microsoft 365 där även appar som Microsoft Teams ingår. I SharePoint byggs mobila och intelligenta intranät, webbsidor och gruppwebbplatser samt företagslösningar som hanterar, underlättar, tidseffektiviserar och kvalitetssäkrar ert dagliga arbete i er organisation.

Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag, så har ni alltså Microsoft 365 som produktivitetslösning i er organisation, där även SharePoint ingår.

Microsoft 365 och SharePoint samlar arbetet och gör samarbetet enkelt och effektivt. Kommunicera, samarbeta och arbeta tillsammans genom ert intranät, er jobbmejl, kalender, gruppchatt, era digitala möten, samredigera i dokument och system, dela filer inom organisationen, på kontoret, arbetsplatsen, hemmakontoret och hemifrån via webbläsaren m.m.

Vill ni veta mer? Se en demo?

Få mer info om en bra lösning som passar era behov. Kontakta oss!

SharePoint intranät och DevCore

DevCore har satt upp flertalet intranät i SharePoint i både gratisversioner av SharePoint samt betalversioner av SharePoint med mycket goda resultat, vi har även vid många tillfällen hjälpt till att vidareutveckla redan uppsatta SharePoint intranät samt korrigerat felaktigt uppsatta installationer.

Att använda SharePoint för intranät är bara en av alla tillämpningar som kan göras med SharePoint. Webbplattformen kan även som intranät bland annat användas för ärendehanteringssystem och dokumenthanteringssystem.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!