Frånvarohantering i SharePoint

En komplett och flexibel lösning för att hantera frånvaro och sköta semesteransökningar och annan ledighet inom din organisation direkt i SharePoint Microsoft 365.

Enkel hantering av frånvaro som t.ex. ledighetsansökningar, semester, sjukanmälningar och vård av barn (VAB) eller arbete hemifrån

DevCores frånvarohanterare och semesterkalender är en smidig tjänst för hantering av frånvaro och ledighet på företaget, direkt i SharePoint. Det blir enkelt att planera och ha full koll på ledighet som semester, VAB, flex/komp, sjukanmälan, tjänstledighet och annan frånvaro.

Allt sköts och sparas i SharePoint, med en god överblick för att få bra kontroll, det går att registrera semester och annan ledighet samt godkänna ansökningar direkt i SharePoint.

Det är även möjligt att modifiera lösningen till att t.ex. bara innefatta frånvarohantering och/eller resursplanering beroende på önskemål och behov.

DevCore Frånvarohantering och Semesterkalender fungerar direkt i SharePoint, Teams och Microsoft 365. Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. DevCore Frånvarohantering och Semesterkalender, samt våra andra programvaror, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden, detta gör att det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Det är enkelt att ansluta till, komma åt och redigera i systemet på arbetsplatsen, hemmakontoret, hemifrån via webbläsaren, intranätet, mejlen, jobbkalendern och Microsoft Teams. Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag, så har ni alltså Microsoft 365 redan som produktivitetslösning i er organisation.

Ta kontroll över frånvaron på företaget

DevCores frånvarohanterare fungerar som en semesterkalender direkt i SharePoint där man smidigt hanterar frånvaro som t.ex. ledighetsansökningar, semester, sjukanmälningar och vård av barn (VAB).

Man kan på intranätets startsida direkt se vilka som är frånvarande och orsak. Anställda kan också själva lägga in sin frånvaro eller göra ansökan om frånvaro. Kalendern kan ses i olika vyer, för bättre överblick. Ansvariga och administratörer kan hantera ansökningar omedelbart.

För en så bra överblick som möjligt finns det olika vyer med filtreringsalternativ. Man kan se frånvarohanteraren på startsidan, eller i kalendervy och en vy på person och avdelningsnivå.

Allt sköts och sparas i SharePoint, man har en omfattande överblick och det blir lätt att ha kontroll, det går att registrera ledighet samt godkänna ansökningar direkt i SharePoint.

Hur programvaran kan se ut i er IT-miljö

Frånvarohanteraren med Jobb alternativ.PNG

Frånvarohanteraren med Jobb alternativ - avdelningsvy.PNG

Urval av funktioner

Godkännande

  • Kräv godkännande av semester och andra frånvarotyper.

Aviseringar

  • Få mail vid förfrågan, godkännande och avslag.

Vyer

  • Kalendervy med månad, vecka, dag
  • Tidslinjevy med månad, vecka, dag
  • Dagens frånvaro på startsida

Egenanpassning

  • Anpassa epostmallar, händelsetyper, godkännande m.m.
  •  

Och mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill ni veta mer? Se en demo?

Få mer info om en bra lösning som passar era behov. Kontakta oss!

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!