Färdiga företagslösningar för SharePoint och Teams i Microsoft 365

DevCore har flera skalbara program för administration och dokumenthantering.

Utför arbete säkert, enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt med kompletta lösningar från DevCore

DevCore har byggt och utvecklat flera aktuella och användbara system som hjälper företag och organisationer med olika typer av arbetsuppgifter. Programmen fungerar i SharePoint Microsoft 365 och kan användas direkt i Teams och via intranätet. Lösningarna implementeras direkt i er befintliga IT-miljö, vilket gör att det blir otroligt kostnadseffektivt, samtidigt som systemen är både skalbara och anpassningsbara för era framtida behov.

Fördelarna med DevCores färdiga applikationer för företag är att de fungerar direkt i SharePoint, Teams och Microsoft 365. Lösningarna implementeras i er organisations befintliga IT-miljö.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. Våra program är skalbara och anpassas för att möta era behov idag och i framtiden, detta gör det mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Det är enkelt att ansluta till, komma åt och redigera i systemen på arbetsplatsen, hemmakontoret, hemifrån via webbläsaren, intranätet, mejlen, jobbkalendern och Microsoft Teams. Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag så har ni alltså Microsoft 365 redan som produktivitetslösning i er organisation.

”Jag har varit inne och kollat lite på Diarieföringsmodulen som Patrik meddelade att han hade satt upp förra veckan – det är vackert så att tårarna sprutar 😊”

- Ett fint omdöme från en av våra kunder :)

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!