Concrete5

Ett av världens bästa CMS baserat på öppen källkod

Vad är Concrete5

Byggandet av Concrete5 började så tidigt som 2003 och fortsätter kontinuerligt att förbättras och utvecklas framåt.

Den 24:e augusti 2019 stängdes allt stöd för de gamla versionerna av Concrete5 av och den nyare modernare versionen av concrete5 ( Version 7 och uppåt) blev den nya standarden.

 

Det finns böcker skrivna om Concrete5 om du vill fördjupa dig mer och du kan även få tillgång till mer material om vilka system som ligger bäst till på open source-marknaden genom Water and Stones årliga open source-rapport.
Det vi verkligen tycker är bra med Concrete5 som cms är hur enkelt det är för redaktörer att editera material på siten.
Concrete5 har även en appmarket, färdiga teman och ett stort community om du vill utöka din version av Concrete5 med exempelvis en liten webbshop, forum, kalender eller liknande.

Tekniken bakom Concrete5 är PHP med MySQL som databas.

Concrete5 CMS för redaktörer

Concrete5 har en wysiwyg-editor (what you see is what you get), d.v.s du kan editera och publicera direkt på sidan utan att behöva gå in i bakomliggande system och inte veta hur det kommer se ut när det presenteras för dina kunder.

Du kan också förhandsgranska, spara versioner för kampanjer och byta moduler, flytta runt moduler, skapa länkar och funktioner på ett väldigt smidigt sätt.

Concrete5 och sökmotoroptimering

Du som webbansvarig eller redaktör kan också enkelt sökordsoptimera sidan genom att byta meta-taggar, nyckelord, länkar etc direkt i systemet utan att behöva vända dig till en utvecklare.

Concrete5 och DevCore

DevCore byggde sin första site i Concrete5 år 2009 och är förmodligen sveriges mest erfarna konsulter inom just Concrete5. Vi har ett stort antal lyckade projekt med nöjda redaktörer och marknadsansvariga bland våra kunder som ni kan se nedan.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!