Avtalshantering i SharePoint

DevCore Avtalshantering hjälper företag att få full koll på sina avtal och kontrakt. Det blir enkelt att komma ihåg att omförhandla, förnya eller säga upp ett avtal i tid.

DevCore Avtalshantering är en lösning direkt i SharePoint som låter ert företag ta kontrollen över era avtal och kontrakt. Det är viktigt att ha bra koll på när avtal och kontrakt ska sägas upp, förnyas eller omförhandlas. DevCore Avtalshantering i SharePoint löser det smidigt genom att automatiskt informera ansvarig personal i god tid innan avtalen går ut. I många fall slipper man helt att hantera original då digitala kopior finns lättillgängliga på ett överskådligt sätt.

Ladda enkelt upp avtal i SharePoint genom att fylla i relevant data, ange en ansvarig och eventuellt en huvudansvarig för avtalet. Ange sista förhandlingsdatum och larm går då ut i tid med påminnelser för åtgärd.

Nu finns DevCore Avtalshantering även med DocuSign/Digital signerings-integration.

 

En användares tabellvy i DevCore Avtalshantering:

Avtalshanteraren - Svensk - Användare - tabellvy.PNG

Ta kontroll över avtalen och kontrakten på företaget

Det är enkelt att hålla koll på när avtal och kontrakt ska sägas upp, förnyas eller omförhandlas. DevCores Avtalshantering i SharePoint löser detta genom att automatiskt informera ansvarig personal i god tid innan sista förhandlingsdatum eller innan avtalet går ut. Man kan även på sin personliga dashboard lätt se vad som är aktuellt.
Det blir extra säkert och tryggt genom att även ange en huvudansvarig i avtalsformulären. Originalavtalen sparas digitalt vilket gör att man i många fall slipper hantering av pappersavtal helt.
En tydlig överblick ges över avtalen som kräver åtgärd genom färgkodning i SharePoint, naturligtvis går det att sortera och filtrera i vyn på de uppgifter man har uppgivit.
Något som är otroligt användbart är SharePoints versionshantering som används för att spåra tidigare versioner, se vem som har gjort ändringar och återställa tidigare version.

Urval av funktioner

Håll koll

  • Få påminnelser innan avtal löper ut.
  • Sök i avtal och bland metadata.

 

Avtalstyper

  • Skapa egna avtalslistor och sätt egen taggning/metadata
  • Sätt behörigheter för olika typer av avtal.
  • Hantera engångsavtal, löpandeavtal m.m.

 

Vyer

  • Anpassa egna vyer efter behov.
  • Dashboard med översikt.
  • Färgkodning efter prioritet.
  •  

Och mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

En användares tabellvy över sina egna avtal i DevCore Avtalshantering:

Avtalshanteraren - Svensk - Användare - Endast mina avtal - tabellvy.PNG

Anpassningsbart till att passa er organisations behov

DevCore Avtalshantering kan anpassas till olika typer av avtalsbegrepp och uttryck. Det går att lägga upp listor för olika avdelningar, kategorier, företag och avtalstyper (t.ex. engångsavtal, löpande avtal och abonnemangsavtal)
Enskilda grupper och användare kan ges olika typer av behörighet till avtalshanteringen. Till exempel kan HR, IT och Ekonomi ha sina egna avtal sparade så att obehöriga inte har tillgång till dem, för att hålla anställningsavtal, avtal om IT-säkerhet eller hyresavtal säkra från obehöriga.
Larm och påminnelser kan anpassas till behov t.ex. att larm går till ansvarig när villkorat datum närmar sig och ju närmare villkorat datum ju oftare går e-postlarmen ut. Om ansvarig inte uppmärksammar ett kritiskt larm går detta larm vidare till den huvudansvarige.

 

Tabellvy över administratördelen i DevCore Avtalshantering:

Avtalshanteraren - Svensk - Admin - tabellvy.PNG

Vill ni veta mer om DevCore Avtalshantering? Se en demo?

Vill ni ha mer info om en bra lösning som passar era behov?

Vi implementerar allt så att det funkar smidigt.

 

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hjälper dig gärna!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!