Resurshantering i SharePoint

En komplett och flexibel lösning för resurshantering och resursplanering inom din organisation direkt i SharePoint.

DevCore Resurshanterare och Resursplanerare är en smidig tjänst för hantering av resurser på företaget, direkt i SharePoint. Det blir enkelt att ha koll på var de anställda befinner sig som t.ex. arbete hemifrån, hos kund eller vilka som jobbar på kontoret och i vilka projekt. 

Med DevCore Resursplanerare är det lätt att optimera resursutnyttjandet och att ha en överblick över kapacitet och arbetskraft. Denna lösning passar perfekt för konsulter och konsultbolag. Allt sköts och sparas i SharePoint, med en omfattande överblick och kontroll, det går att registrera arbete samt godkänna ansökningar direkt i SharePoint. Det går att modifiera lösningen till att bara innefatta t.ex. frånvarohantering/semesterkalender, resurser eller någon annan hantering, beroende på önskemål och behov.

 

 

Resurshanteraren med Jobb alternativ.png

 

Smidig resursplanering och resurshantering

Med DevCores resurshanterare och resursplanerare, kan man hantera organisationens resurser genom att att de själva eller administratörer kan registrera t.ex. jobb hemifrån, på kontoret eller hos kund, det går även att ange vilka kunder eller projekt det gäller. Det blir enkelt att ha kontroll över medarbetare som jobbar hemma och vad de anställda arbetar med och var de befinner sig.

För en så bra överblick som möjligt finns det olika vyer med filtreringsalternativ. Man kan se resurshanteraren på startsidan, eller i kalendervy och en vy på person och avdelningsnivå.

Allt sköts och sparas i SharePoint, man har en omfattande överblick och det blir lätt att ha kontroll, det går att registrera arbete på kontoret eller jobb hemifrån direkt i SharePoint.

 

Resurshanteraren med Jobb alternativ - avdelningsvy.png

Urval av funktioner

Vyer

  • Kalendervy med månad, vecka, dag och person, avdelning
  • Tidslinjevy med månad, vecka, dag och person, avdelning
  • Dagens projekt och jobbtyper direkt på startsidan
  • Sökbart på person direkt på startsidan

Egenanpassning

 

Och mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill ni veta mer om DevCore Resurshantering? Se en demo?

Vill ni ha mer info om en bra lösning som passar era behov?

Vi implementerar allt så att det funkar smidigt.

 

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Behöver du implementationshjälp? — Se vår FAQ

Vi hjälper dig gärna!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!