System, webbutveckling och CRM

Funderar du på om Salesforce, Umbraco, Episerver eller SharePoint är något för er?
Har ni ett nuvarande system som fungerar mindre bra?
Behöver ni hjälp med att vidareutveckla systemet eller helt byta ut det?

Vill du veta mer?

 

 

DevCore hjälper företag med system- och webbutveckling

 

Våra IT-konsulter på DevCore hjälper företag med system- och webbutveckling samt även allt kring affärssystem, analyser av data, rapportering och webbplatser.

Vill du veta mer?

Bred kompetens skapar mervärde

DevCore har hjälpt många företag med uppsättning av avancerade webbsidor och system och då ofta med hjälp av Salesforce, SharePoint, Umbraco, Episerver eller bara ren kod i .Net eller enligt olika frontend ramverk och skapat backoffice-lösningar eller arbetat med integrationer, rapportering och applikationsutveckling.

Låter det stökigt? Inte när vi benat ut vad som behövts. :)

När vi arbetar med nyutveckling, arbetar vi med olika programmeringsspråk (främst .NET och PHP men alltid objektorienterat), plattformar (Windows och Linux), CMS (helst men inte enbart SharePoint, Episerver eller Umbraco) och CRM (Salesforce och Dynamics). Allt för att du som kund ska få den lösning som är bäst för just dig!

Kombinationen av kompetens inom olika system gör så att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder. Det har lett till att våra lösningar skapar mervärde och ofta bättre/billigare eller starkare lösningar än det som skissats på från början.

Vi hjälper dig gärna!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!