Systemutveckling, webbutveckling och CRM

Vill ni förbättra ert nuvarande system? Behöver ni hjälp med att vidareutveckla ett system eller helt byta ut det? Funderar ni på om Salesforce, Umbraco, Episerver eller SharePoint är något för er?

Vi på DevCore är experter och har kunskapen att vägleda er till ett bra beslut. Vi hjälper gärna till att hitta den mest effektiva lösningen för ert företag.

Vill du veta mer?

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa företag med uppsättning av såväl enklare till mycket avancerade webbsidor och system, ofta med hjälp av SharePoint, Salesforce, Episerver och Umbraco men också genom ren kod i .Net eller enligt olika frontend-ramverk. På DevCore har vi också skapat backoffice-lösningar, arbetat med integrationer, rapportering och applikationsutveckling.

Låter det krångligt? Inte när vi benat ut vad som behövs. :)

DevCore har bred kompetens och ser helheten detta skapar mervärde för våra kunder

När vi jobbar med nyutveckling, arbetar vi med olika programmeringsspråk (främst .NET och PHP men alltid objektorienterat), plattformar (Windows och Linux), CMS (oftast men inte enbart SharePoint, Episerver eller Umbraco) och CRM (Salesforce och Dynamics). Allt för att ni som kund ska få den lösning som passar bäst för er.

Kombinationen av kompetens inom olika system och områden gör så att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder. Det har lett till att våra lösningar skapar mervärde och ofta blir bättre genom att vara mer kostnadseffektiva och starkare/stabilare lösningar än det som skissats på från början.

DevCore hjälper företag med utveckling, CRM, analyser, rapporter, affärssystem med mera

Våra IT-konsulter på DevCore hjälper företag med systemutveckling och webbutveckling och allt kring affärssystem, analyser av data, rapportering och webbplatser. Med oss kan ni känna er trygga, vi erbjuder professionell hjälp och support, samt är experter på ett flertal områden.

Läs mer om hur vi jobbar med utveckling, CRM och CMS med mera i menyn eller hör gärna av er via kontaktformuläret. Vi finns här och hjälper gärna till.

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig gärna!

Maila [email protected] eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!